GLEDAM I KUHAM

Ovih pet Netflixovih food serijala provjereno dižu iz fotelje i pozivaju na kućno kuhanje

 Phil Rosenthal Facebook/
Pripremite kokice, opustite se i uživajte u omiljenim naslovima gastronomske tematike

Izdvojili smo pet sjajnih filmova i serijala s Netflixa stvorenih za hladne zimske dane. No, prije nego što se upustite u gledanje, imajte na umu kako biste gledajući odabrane naslove u rekordnom roku mogli ogladnjeti, a moramo vas upozoriti i kako bi neki od ovih naslova mogli bi izazvati opasnu ovisnost.

Food On the Go

Talijanska kuhinja u Argentini možda nije nešto što bismo na prvu očekivali od jednog serijala, no jednom kada se udubite u gledanje "Food On the Go", vjerujte nam, nećete moći stati. Serijal prati talijanske imigrante u Argentini i širi vidike kada je u pitanju kulturološko poimanje hrane.

Andre & His Olive Tree

Film koji na najljepši način prati potragu za savršenstvom jednog chefa upravo je "Andre & His Olive Tree". Priča se vrti oko jednog od najpoznatijih chefova današnjice, Andrea Chianga i njegovog puta prema vrhu, a zatim i njegovo napuštanje Michelinovih zvjezdica i zatvaranje restorana.

Somebody Feed Phil

Kreator serije "Svi vole Raymonda" ovog se puta našao u ulozi degustatora najrazličitijih svjetskih kuhinja te kroz simpatičan i zabavan koncept gledatelje upoznaje s drugačijom lokalnom hranom u, primjerice, dijelovima Meksika i Lisabona.

Chef's Table BBQ

Svi oni koji su pogledali barem jednu epizodu popularnog Netflixovog serijala "Chef's Table", odmah će shvatiti kako je nova sezona, ona koja se fokusira na BBQ, itekako vrijedna gledanja. Priče chefova iz različitih dijelova svijeta o ljubavi prema otvorenoj vatri i roštilju oduševit će vas na nekoj novoj razini, a mogle bi vas natjerati čak i da u ovim hladnim zimskim danima i sami poželite upaliti roštilj.

Street Food

Ljubitelji pravog street fooda mogli bi pak uživati u serijalu koji se bavi upravo specijalitetima koji se jedu s nogu, ali se u njima uživa na najslasniji mogući način. Kroz serijal "Street Food" gledatelji mogu upoznati različite kulture i otkriti po čemu je svaka od njih toliko posebna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:09