Sve bismo pojeli

Ovo je najslađi Instagram profil posvećen hrani, ovakvu umjetnost još niste vidjeli

 Nao1738/Instagram
Minijature hrane toliko su dobre da ponekad imamo dojam kako bismo ih mogli jesti, a malo nam je žao i što ne možemo

I sami znate kako se na društvenim mrežama može pronaći svašta, od korisnih savjeta, preko dobrih trikova do odličnih recepata, no iako profil koji smo nedavno otkrili zapravo nema veze s pravom hranom, toliko je primamljiv da smo mu morali posvetiti koju riječ.

Naime, Japanka Fraise koja se na Instagramu krije iza profila nao1738, od gline izrađuje minijature slastica, kruha, voća, povrća, napitaka, ambalaže i drugih namirnica koje izgledaju kao da su prave.

Njezine objave su, pored fotografija, i video snimke u kojima prikazuje kako izrađuje ove male divote, a od svojeg je ručnog rada napravila i posao pa tako izrađuje kalendare koje ilustrira fotografijama njezinih djela.

Zbog tih istih umjetničkih djela, jer što god netko rekao, ovo je doista pravo umijeće, Fraise je stekla popularnost na društvenim mrežama. Kad se sve zbroji, na društvenim mrežama Instagram, Twitter i Facebook je prati 205 tisuća ljudi, a njezini Reelsi nerijetko prelaze nekoliko stotina tisuća, a neki i milijunske preglede.

Iskreno, minijature koje izrađuje Fraise toliko su dobre da ponekad pomislimo kako bismo ih mogli jesti, a malo nam je i žao što ne možemo. Ako i sami volite pratiti profile vezane uz hranu ili one koji imaju veze s hranom, kao što je ovaj, eto tople preporuke, a možda vam i samima bude inspiracija ako ste vješti u izradi minijatura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:50