LAST MINUTE

Ovo su dva jela zbog kojih ćete se veseliti današnjoj nogometnoj utakmici bez obzira na rezultat

 Sandro Sklepic/
Nogometna groznica širi se velikom brzinom, čak i oni koji nisu ljubitelji nogometa danas će pratiti utakmicu Hrvatske i Španjolske

Sportske rubrike vrve najsvježijim podacima o zamjeni jednog od ponajboljih igrača Ivana Perišića, a navijači s velikim nestrpljenjem iščekuju utakmicu Europskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske u 18 sati. Bez obzira na rezultat, uvijek je dobro okružiti se veselim društvom i provjereno ukusnom klopom te naravno, hladnim pivom.

image
Sandro Sklepic/

Predlažemo da današnju utakmicu pogledate na velikom ekranu u sklopu festivala Foodballerka na Tuškancu. Ono što morate probati i svakako treba izdvojiti za favorite, a to su specijaliteti Marka Palfija i Mate Jankovića. Katsu Sando - japanski sendvič jedan je od favorita Foodballerke - vrlo je neobičan jer nema koricu, a između više slojeva tosta nalazi se meko meso, pohano u panko mrvicama. One su jako hrskave i u kombinaciji sa sočnim mesom odlična su kombinacija kao ukusan zalogaj uz gledanje utakmice ili uz hladno pivo.

image
Sandro Sklepic/

Za ljubitelje burgera tu su opet novi okusi Mate Jankovića, domaće meso, ukusno pecivo i pomno odabrani začini svidjet će se sigurno ljubiteljima nogometa. A za one koji vole samo snack tu su prženi batat ili pommes frites s odabranim začinima.

image
Sandro Sklepic/

Popularni festival Foodballerka, ove se godine smjestio na zagrebačkom platou Tuškanac iznad garaže i traje baš koliko i nogometna groznica, od 11.6. do 12.7.

image
Sandro Sklepic/

Potražite svoje mjesto pred velikim ekranom i navijajte na sav glas. Prije utakmice zaigrajte stolni nogomet ili tenis, zaplešite uz ritmove naših DJ-eva ili jednostavno uživajte s ekipom na nekom od rooftopova.

Radno vrijeme festivala: od ponedjeljka do četvrtka od 16-23 h, petkom od 16-24 h, subotom od 12-24 h i nedjeljom od 12-23 h, sve detalje potražite na Facebook stranici Foodballerke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:47