DOBRA PREPORUKA

Ovo su još uvijek najbolje kiflice u gradu, 12 komada platili smo 3 eura i nestale su u trenu

Mala pekarnica s tradicijom dugom gotovo 25 godina još uvijek je mjesto s najboljim kiflicama u gradu

Obožavamo dobre kiflice, često ih radimo i sami, ali priznat ćemo vam, još nismo uspjeli pronaći ili napraviti tako meke, lagane i ukusne kao što ih rade u zagrebačkoj pekarnici Zdravljak Sršek. Blago masnjikave izvana, ove kiflice, potvrdit će vam baš svi koji su ih isprobali, gotovo da izazivaju ovisnost. Naime, koliko god komada kupili, uvijek će nestati rekordnom brzinom i uvijek ćemo, tek kada na stolu ostane zadnja, zaključiti da smo ipak trebali uzeti koji komad više. Upravo ta situacija dogodila se i jutros u redakciji Dobre hrane. Još tople Sršekove kiflice s tanjura su nestale u trenu pa smo odlučili, vijest da postoje i da su zbilja najbolje, valja podijeliti i s onima koji toga do sada možda nisu bili svjesni.

image
Privatna Arhiva/

Kiflice u Sršeku koštaju 0,25 eura po komadu pa smo tako 12 komada platili 3 eura, što je prilično poštena cijena ako u obzir uzmete količinu sreće koju izazivaju kada se s vrećicom ovih malih, mirisnih peciva pojavite na vratima ureda.

Pekara Zdravljak Sršek inače postoji već gotovo 25 godina, a kako pišu na svojoj službenoj stranici, od samog početka ideja je bila stvoriti toplo mjesto s obiteljskom atmosferom koje je s vremenom preraslo u pekarnicu s velikim brojem stalnih kupaca. Posluju na dvije lokacije, na zagrebačkoj Zavrtnici 17 i na Trešnjevci, na adresi Andrije Žaje 43, a osim po odličnim kiflicama, poznati su i po savijačama, krafnama i pitama. Rade i odlična peciva, a nude i torte. Kako navode, koriste samo kvalitetne, domaće sastojke, od sira i vrhnja do jabuka.

image
Privatna Arhiva/

Osim odlaska u samu pekarnicu, njihove proizvode možete i naručiti i telefonom. Sve informacije možete potražiti na njihovoj službenoj stranici, a kada dobro proučite ponudu, zaputite se do Sršeka i iznenadite ekipu na poslu. Vrlo lako mogli biste postati omiljena osoba u uredu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:57