To treba doživjeti

Ovog ljeta unajmite brod na kojem je skiper ujedno i chef restorana s Michelinovom zvjezdicom

Pelegrini na moru novost je u ponudi poznatog šibenskog restorana i njegovog chefa koji želi ponuditi autohtono, iskreno i jedinstveno iskustvo

Šibenski Pelegrini i njegov vlasnik chef Rudi Štefan prepoznati su kao istinski tastemakeri hrvatske gastronomske scene. Ove godine pomiču ljestvicu još više te jedinstveno Pelegrini iskustvo sele na brod, pružajući vam priliku da unajmite Pelegrini brod na kojem je vaš skiper ujedno i chef s Michelinovom zvjezdicom.

image

Rudolf Štefan

Press

Idealna je ovo prilika ako želite obilježiti i proslaviti neki važan trenutak u životu na potpuno jedinstven način. Uronite u ljepotu mediteranskog ljeta te doživite senzacionalan pogled na šibenski arhipelag. Odmaknite se od užurbane obale i uživajte u malim stvarima kao što su plavo nebo i tirkizno more. Osvježite se u plavom Jadranu i upijajte ljepote krajolika koji oduzimaju dah pa se pridružite chefu Rudiju uz Pelegrini gurmanski paket.

image
Press
image
Press
image
Press

Izleti se nude u opciji Boat Experience (koji traje pet i pol sati) te Sunset (koji traje sat i pol), a maksimalni broj gostiju je četiri. Za svaki izlet se slaže i jedinstvena vinska karta prema željama gostiju koja prati Pelegrini zalogaje.

image
Press
image
Press
image
Press

Kao što kaže chef i vlasnik Pelegrinija: "Šibenik je stoljećima prikupljao recepte koji su se kroz generacije protkali u lokalnu tradiciju i kulturu. Velike svjetski poznate gastronomije ovdje su ostavile svoje tajne okuse, a mi ih rekreiramo s jedinstvenim Pelegrini potpisom".

image
Press
image
Press
image
Press

Pelegrini je danas puno više od restorana. Cilj im je ponuditi autohtono, iskreno i jedinstveno iskustvo. Okus im je kralj, a upravo lokalni okusi vladaju njihovom kuhinjom i predstavljaju stup kulinarske filozofije. Jelovnik se mijenja sezonski i u skladu s dostupnošću namirnica u okolini.

image
Press

Pelegrini nudi modernu interpretaciju tradicionalnih dalmatinskih okusa, crpeći svoju inspiraciju iz bogate gastronomske baštine lokaliteta u kojem žive. Svojom uslugom nastoje prenijeti ljubav prema gastronomiji kao pozivu i dalmatinsku životnu filozofiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 07:33