gdje za vikend?

Ovog vikenda se u Laubi održava Pink Day, a svijet se može činiti ljepšim uz ružičasta vina

 Rene Karaman/
PINK DAY slavi mirna ružičasta vina i pjenušce; ekstra djevičanska maslinova ulja i ružičaste koktele; proljeće, nadu u bolje dane

Najpoznatiji ružičasti festival održat će se u prekrasnoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, ovog vikenda od 21.-22. svibnja. Riječ je, naravno o Pink Dayu. Unutar ovog vinskog festivala odvija se i program posvećen maslinovom ulju po nazivom Green in Pink.

Još jedna novost ovog festivala je dio festivala posvećen koktelima pod nazivom Pink Mixology gdje će partneri festivala izložiti, a publika kušati - ružičaste ginove, tonik i koktele!

Nakon završetka izlagačkog dijela prvog dana festivala, u subotu od 19 sati održat će se i after party na otvorenom u suradnji s Laubom.

PINK DAY nagrađuje najkreativnije uređene stolove vrijednim nagradama – ovoga puta s proizvodima tvrtka: Foreo, SMEG i Nikel.

Kao i do sada PINK DAY slavi mirna ružičasta vina i pjenušce; ekstra djevičanska maslinova ulja i ružičaste koktele; proljeće, nadu u bolje dane, svijet bez rata i Covida; cvijeće, ženstvenost, ljepotu. Zapravo je to dvodnevni pokušaj pogleda kroz ružičaste naočale! Riječju: slavlje optimizma!

Detaljnije informacije o programu i radionicama posvećenim vinu i maslinovom ulju pratite na društvenim mrežama Festivala, službenoj stranici festivala ili direktno poslati upit na mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RASPORED RADIONICA:

SUBOTA 21.05.2022.

13.00 - 14.00

Masterclass „VAPT rosé vina“ powered by Premium Visa

Voditelji: Dino Kušen i Juraj Dusper

15.00 - 16.00

Maslinovo ulje: „Autohtone sorte Hrvatske“

Voditelj: Edi Družetić

17.00 - 18.00

Miksologija: „Pink Mixology“ powered by Double Dutch

Voditeljica: Natali Borić

NEDJELJA 22.05.2022.

11.00 - 12.00 sati

„Rosé od autohtone sorte svrdlovina“ powered by Ministarstvo poljoprivrede

Voditeljica: Nikolina Paleka mag. ing. agr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:15