RIJEŠIMO OVO KAO ODRASLI

PIVO S PORUKOM: Mala finska pivovara Rock Paper Scissors obilježila summit Putina i Trumpa na najkreativniji način!

 www.rockpaperscissors.fi
Proizveli pivo s jasnom porukom: ''Riješimo ovo kao odrasli!''

Mala finska pivovara Rock Paper Scissors smještena je u gradu Kuopio (400 km od Helsinkija), a na ovaj je način odlučila obilježiti summit između dva svjetska moćnika, Trumpa i Putina. Proizvela je posebno pivo i kavu s jasnom porukom na etiketi: ''Riješimo ovo kao odrasli!''. Summit se održao 16. srpnja, a cilj im je bio pomoći Trumpu i Putinu u dogovoru oko bitnih pitanja.

''Inače ne nudimo usluge rješavanja bitnih svjetskih problema, ali ako postoji mogućnost da stavri ostanu neriješene, imamo što za reći!'' - izjavio je Samuli Huuhtanen, CEO pivovare.

www.rockpaperscissors.fi

Radi se o lageru, a odlučili su se baš za tu vrstu piva jer ona predstavlja ''univerzalno'' piće koji svi piju u svojim domovima. Napravljene su limitirane količine piva i kave, točnije 10 000 boca piva te 160 vreća kave koje će se rasprodati vrlo brzo.

www.rockpaperscissors.fi

''Ne znamo jesu li ljudi zainteresirani za rješenje koje nudimo ili za ljude koji su na etiketi, ali u svakom slučaju potražnja nas je dobrano iznenadila!'' - izjavila je Janne Seppälä, predsjednica Uprave.

Kako se vama sviđa ova ideja?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:25