NOVA DOBRA HRANA

Pizza, dragulji pirotske kuhinje, gdje jedu zvijezde u Cannesu, ludo dobre palačinke i pašte

 Berislava Picek/Cropix
Novi broj Dobre hrane na kioscima vas čeka već ove nedjelje, 5. lipnja, uz Nedjeljni Jutarnji

Lipanjski broj magazina Dobra hrana već je spreman i na kioscima vas, uz Nedjeljni Jutarnji, čeka ove nedjelje, 5. lipnja. Pripremili smo pregršt slasnih priča, od pizza radionice koja će vam razjasniti razlike između napuljskog i rimskog stila pizze pa sve do putovanja u Pirot u Srbiji, njihove peglane kobasice, skare i kačkavalja. Između svega toga, donosimo i gastro reportažu s festivala sedme umjetnosti u Cannesu gdje smo istražili što jedu filmske zvijezde.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Marko Miscevic/Cropix

Također, naša suradnica Slavica Šagolj napravila je recepte s tjesteninom zbog kojih ćete odmah staviti lonac s vodom na štednjak, a tu su i recepti za palačinke s različitih strana svijeta. Saznajte što doručkuju Irci, Japanci, Korejci, Kinezi i Indijci kada se zažele slanih zalogaja.

image
Berislava Picek/Cropix

Osim toga, zavirili smo i u tajlandsku kuhinju pa nam je tako najpoznatija zagrebačka Tajlanđanka otkrila tri recepta za jela stvorena za ljeto. Otkrili smo i male tajne torti koje izgledaju poput ogledala i mame uzdahe oduševljenja i, na kraju, obišli nekoliko novih restorana kako bismo vam donijeli nove recenzije. Što i kako se jede u Zijavici, Marketu, Zelendvoru, Papaveru i Dvorcu Gjalski, čitajte već ove nedjelje u novom broju magazina Dobra hrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:16