NOVA DOBRA HRANA

Pizza, dragulji pirotske kuhinje, gdje jedu zvijezde u Cannesu, ludo dobre palačinke i pašte

 Berislava Picek/Cropix
Novi broj Dobre hrane na kioscima vas čeka već ove nedjelje, 5. lipnja, uz Nedjeljni Jutarnji
Novi broj Dobre hrane na kioscima vas čeka već ove nedjelje, 5. lipnja, uz Nedjeljni Jutarnji

Lipanjski broj magazina Dobra hrana već je spreman i na kioscima vas, uz Nedjeljni Jutarnji, čeka ove nedjelje, 5. lipnja. Pripremili smo pregršt slasnih priča, od pizza radionice koja će vam razjasniti razlike između napuljskog i rimskog stila pizze pa sve do putovanja u Pirot u Srbiji, njihove peglane kobasice, skare i kačkavalja. Između svega toga, donosimo i gastro reportažu s festivala sedme umjetnosti u Cannesu gdje smo istražili što jedu filmske zvijezde.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Marko Miscevic/Cropix

Također, naša suradnica Slavica Šagolj napravila je recepte s tjesteninom zbog kojih ćete odmah staviti lonac s vodom na štednjak, a tu su i recepti za palačinke s različitih strana svijeta. Saznajte što doručkuju Irci, Japanci, Korejci, Kinezi i Indijci kada se zažele slanih zalogaja.

image
Berislava Picek/Cropix

Osim toga, zavirili smo i u tajlandsku kuhinju pa nam je tako najpoznatija zagrebačka Tajlanđanka otkrila tri recepta za jela stvorena za ljeto. Otkrili smo i male tajne torti koje izgledaju poput ogledala i mame uzdahe oduševljenja i, na kraju, obišli nekoliko novih restorana kako bismo vam donijeli nove recenzije. Što i kako se jede u Zijavici, Marketu, Zelendvoru, Papaveru i Dvorcu Gjalski, čitajte već ove nedjelje u novom broju magazina Dobra hrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 13:36