TKO ĆE BITI NAJBOLJI

Početkom listopada održat će se najvažnija dodjela nagrada najboljim restoranima na svijetu

 Rose Hobs/
Nakon jednogodišnje stanke zbog globalne pandemije koronavirusa, objavljen datum dodjele nagrada najboljima na svjetskoj gastro sceni

Dodjela nagrada najboljim restoranima na svijetu po izboru prestižnog izbora The World´s 50 Best Restaurants za 2021. godinu. Svečanost će se održati pod pokroviteljstvom sponzora S.Pellegrino & Acqua Panna, a održat će se u belgijskom Antwerpenu, 5. listopada.2021.

image
Rose Hobs/
image
Rose Hobs/

Prošle godine, dodjela nagrada se nije održala zbog globalne pandemije koronavirusa, a 50 Best je svoje resurse alocirao na projekt 50 Best for Recovery. Radi se o opsežnom projektu koji je za cilj imao prikupljati sredstva za žrtve pogođene pandemijom, a kruna projekta bit će svečana dodjela nagrada.

image
Rose Hobs/

Kako najavljuju organizatori, svečanost će se održati uz potpuno poštivanje epidemioloških uvjeta. Posjetitelji koji će imati čast prisustvovati na svečanoj dodjeli imat će priliku iskusiti proizvode najviše kvalitete, ponajbolje restorane kako bi predstavili Flandriju, jednu od triju regija u Belgiji kao gastronomski potencijal Europe.

image
Rose Hobs/
image
Rose Hobs/
image
Rose Hobs/

„Jako smo uzbuđeni što ćemo organizirati ovu važnu svečanost baš u Antwerpenu i ostajemo optimistični da će se procijepiti što više ljudi, slijedom čega će se i velik broj posjetitelja moći odazvati. Ova dodjela nagrada može se shvatiti kao simbol jačanja restoranskog sektora u trenucima kad je podrška najpotrebnija." izjavio je William Drew iz organizacije World´s 50 Best Restaurantsa.

Uloga spomenute organizacije očituje se u promociji restorana i pokazivanju kulinarskih talenata što je važnije no ikad. Svečana dodjela u Antwerpenu emitirat će se i virtualno kako bi bila dostupna što većem broju ljudi. Ovaj "hibridni" format osigurat će da nitko ne propusti prigodu koja simbolizira povratak u vrijeme kad je razmjena ideja, iskustva i misli bila neometana, kao i vođenje intervjua i slično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:56