NOVO NA TRŽIŠTU

Pod novim brendom Amelie slastičarnica u trgovine stižu smrznute slastice i quichevi Omama

 OMAMA
Splitska torta i međimurska gibanica iz proizvodnje Amelie slastičarnica u novim izdanjima uskoro stižu u dućane

Zagrepčane već godinama osvajaju tortama i kolačima, a sada su u slastičarnici Amelie odlučili otići korak dalje pa još većem broju ljudi ponuditi svoje slastice. Ovog proljeća, naime, u Metrou su se pojavile prve smrznute slastice iz Amelie proizvodnje pod brendom Omama, a u listopadu, kako su najavili, torte bi trebale biti dostupne i u Konzum prodavaonicama.

image
OMAMA

Njihove slastice napravljene su tako da se jednostavno izvade iz pakiranja i odmrznu, a neke je potrebno i na kratko ubaciti u pećnicu. U pitanju su tradicionalne poslastice poput splitske torte i međimurske gibanice, ali i autorske torte s, primjerice, pastom od pistacija, malinama ili čokoladom. Osim slastica, u ponudi je i quiche Lorraine.

Kako se radi o proizvodima visoke kvalitete, cijene će im biti nešto više od prosjeka na koji u trgovinama obično nailazimo. U prodavaonicama Konzuma za početak će se naći šest različitih smrznutih proizvoda, a zbog zanimljivog dizajna za koji je zadužena zagrebačka agencija Señor njihova ćete pakiranja, vjerujemo, vrlo lako prepoznati.

image
OMAMA

Da je u pitanju itekako dobra vijest za ljubitelje slastica napravljenih od kvalitetnih sastojaka potvrdila je i sama Žakline Troskot, vlasnica Amelie slastičarnica, koja je rekla kako su na liniji smrznutih slastica radili dugo i intenzivno, sve dok nisu dobili rezultat koji će zadovoljiti potrebe onih koji od slastica iz dućana ipak traže nešto više.

image
Berislava Picek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:20