SIMPATIČNI DVOJAC

Pogledajte hit video u kojem Pedro Pascal i Jon Favreau kušaju američku i čileansku hranu

 Youtube screenshot
Ovaj video vjerojatno je nešto najbolje što ćete danas pogledati, reakcije simpatičnih glumaca su totalni hit

Prije dva tjedna LADbible je objavio video u kojem glumci Jon Favreau, gurmanima posebno poznat po ulozi u hit filmu "Chef", te trenutno jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu, zvijezda serija "The Mandalorian" i "The Last of Us", Pedro Pascal, uspoređuju američku i čileansku hranu. Favreau je inače nakon filma "Chef" za Netflix snimio i "The Chef Show", kulinarski serijal s chefom Royem Choijem. Pascal je, pak, glumac s dugim stažom u filmskoj industriji, ali je planetarno popularan postao tek nedavno, zbog uloga u ranije spomenutim serijama, ali i simpatičnih izjava koje se posljednjih mjeseci naveliko dijele na društvenim mrežama. Video je od objave na YouTube-u pogledalo gotovo 4,5 milijuna ljudi.

Prvi slatkiš koji su kušali bile su Reese‘s čokoladice s kikiriki maslacem koje oboje obožavaju i već u početku Pascal komentira kako je ljestvica postavljena previsoko. No kasnije, kada na red dolaze druge poslastice, reakcije postaju sve zanimljivije. U jednom trenutku Pedro otvara zvono ispod kojeg se nalaze čileanske empanade i McDonald‘sov burger sa sirom, koji obožava Favreau.

Slavni Pascal spominje kako su empanade posebno ukusne kada se kušaju baš u Čileu, ali zadovoljan je i odabirom onih koje je produkcija nabavila za snimanje ovog videa pa u jednom trenu govori kako bi kutiju s ostacima najradije ponio kući. Na kraju ostaju oduševljeni i čileanskim manjar keksom, a slože se i oko toga da im se prilično sviđa američki milkshake od jagoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:22