RIBA IZ MARTIĆEVE

Ponovno je otvorena Zlatna školjka, nude mesna i riblja jela, cijene su i dalje pristupačne

 Privatna Arhiva/
Poznati kvartovski riblji restoran ponovno je otvoren, vratili su se s novim konceptom

Jedan od omiljenih zagrebačkih kvartovskih ribljih restorana ponovno je otvorio svoja vrata. Zlatna školjka, smještena u Martićevoj ulici, dugo je slovila za jedan od pristupačnijih ribljih restorana, no kada smo ovo mjesto posjetili u kolovozu prošle godine, tek nekoliko mjeseci prije zatvaranja, cijenama unatoč, hrana, ali niti ambijent nisu nas oduševili.

Sada, kada je lokal ponovno otvorio vrata pod novim vlasnikom, čini se, koncept Zlatne školjke se promijenio. Za početak, nude velik izbor svježe ribe, ali i cjenovno pristupačne dnevne menije koje objavljuju na svom novootvorenom Instagram profilu.

image
Zlatna školjka Instagram/

Podijeljeni su na mesni i riblji, a uključuju jela kao što su vratina na žaru i svinjski medaljoni s pire krumpirom, frigana trlja ili oslić s blitvom. Cijene dnevnih menija kreću se oko 8 eura. Također, uočili smo da su uveli i vikend ponudu obiteljskih ribljih i mesnih menija, a uključuju goveđu ili riblju juhu te pečenja i ribu na žaru, salatu i desert.

Zlatna Školjka otvorena je od ponedjeljka do subote od 10-23 sata, a nedjeljom od 11 do 17 sati. Za više informacija, zapratite njihov Instagram profil.

image
Privatna Arhiva/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:32