7 NAJSLAĐIH

Ponuda slastica za Valentinovo nikad bolja, imamo favorite kojima ćete iznova osvojiti najdraže

 Pierre Slastičarnica, Petra&Mak, Cremme
Dan zaljubljenih sve je bliže, a domaće slastičarke potrudile su se da svoje najdraže razveselite neodoljivim slasticama

Bliži se Valentinovo i mnogi od vas zasigurno su već počeli razmišljati o onom malom znaku pažnje kojim bi ove godine mogli razveseliti voljenu osobu ili pak sami sebe. Kako vjerujemo da ljubav ide kroz želudac te kako su male stvari one koje vesele najviše, kao savršen poklon ove zaljubljene nedjelje predlažemo vam jednu od slastica koje donosimo u nastavku. Naime, domaći su se slastičari i slastičarnice pobrinuli da vi i vaši voljeni ne ostanete bez omiljenih slatkiša te su pripremili neodoljive slastice koje, osim što izgledaju spektakularno, mame već pri samom čitanju sastojaka. U nastavku donosimo naše favorite.

Petra&Mak

Posebno nas je razveselila vijest da naša priznata slastičarka Petra Jelenić u valentinovsku ponudu uvodi macaron za dvoje. U pitanju je, naime, svima dobro poznata slastica u nešto uvećanom izdanju, a u kojoj je Petra spojila okuse marakuje, matche, pistacije, maline, ribiza i bijele čokolade. Tko se još sjeća njezinog Passion Fruit macarona iz doba slastičarnice Mak na konac, znat će kako je ovo ponuda koja se jednostavno ne odbija. Svoju slasticu možete naručiti putem stranice petraimak.

image
Petra&Mak

Jolie Petit Patisserie

Iz Jolie Petit Patisserie sa zagrebačke Knežije najavili su kako ovog Valentinova pripremaju poslasticu za dvoje, a u pitanju je torta o kojoj još uvijek nisu otkrili previše, osim da izgleda zbilja dobro, no na njihovom Instagram profilu trenutno traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti upravo valentinovsku tortu pa svakako okušajte sreću.

Pierre

U slastičarnici Pierre na zagrebačkoj Ljubljanici također su pripremili pravu valentinovsku poslasticu. Njihov kolač "Cupid" sastoji se od višnje, čokolade i pistacije, komad će vas stajati 29 kuna i vjerujemo kako će na savršen način razveseliti svakog ljubitelja pobroianih okusa. Cupid smo i sami isprobali i zaključili kako je u pitanju stvarno dobar desert, no kako manje od ekipe iz Pierre slastičarnice nismo ni očekivali.

Amelie

"Amour" je nova slastica iz slatke radionice slastičarnice Amelie. Spaja nepogrešive okuse pistacije i maline, a za van ga možete kupiti u Amelie slastičarnicama - u Vlaškoj, Bušićevoj i Duknovićevoj ulici u Zagrebu.

Orijent

Iz Orijenta su pak najavili kako otvaraju prednarudžbe za svoju valentinovsku slasticu "Be my Valentine". U pitanju je kolač koji ispod slatkog crvenog oklopa skriva mousse od bijele čokolade sa šampanjcem i insert od jagoda i zvuči kao idealna slastica za ljubitelje jednostavnih, voćnih okusa. Osim toga, u ponudi Orijenta pronaći ćete i tortu za dvoje s prhkim keksom, kremom od vanilije, premazom od malina i čokoladnim srcima.

Meet Mia

Osim što su ovih dana osvojili baš svakog ljubitelja krafni u gradu, ekipa iz Meet Mie vrijedno se bacila i na posao pripreme slastica za Valentinovo. Na svom Instagram profilu, naime, najavili su kako ovog Valentinova pripremaju limitiranu seriju kolačića koja bi posebno mogla razveseliti zaljubljene. Dodali su i kako su prednarudžbe već otvorene.

Cremme

Slastičarnica Cremme svojim gostima, osim slatkih srca, nudi i nešto drugačije. Kao dio ponude za Valentinovo uveli su, kako ih nazivaju, romantične cupcakes s ganache kremom. Naravno, tu su i "Raspberry Crush" te "Lime Desire", srca od bijele čokolade i maline, odnosno limete koja dolaze u paketu "Opposites Attract".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:01