GDJE KUPITI MESO?

Popularna butik mesnica otvorena na još jednoj adresi u Zagrebu, evo detalja

 Salty Business//
Baš kao što je i najavio, vlasnik Denis Matijević otvorio je još jednu poslovnicu The Meat butik mesnice

Nakon poslovnice u zagrebačkoj Vlaškoj, ekipa iz The Meata jučer je otvorila još jednu poslovnicu u Središću, na adresi Stonska 1a. Riječ je o butik mesnici u kojoj nude svježe i odležane komade mesa slavonske tvrtke Mesoprerada, ali i proizvode kao što su kulen i kulenova seka od crne slavonske svinje, različita ulja, začine, vina, umake i grickalice.

image
Salty Business//
image
Salty Business//

Također, ovdje osoblje možete pitati za savjet kada je u pitanju priprema pojedinog komada mesa, a mogu vam čak i pripremiti meso za, primjerice, tatarski biftek koji ćete zatim sami začiniti po želji.

Budući da su neki od proizvoda upakirani u pomno osmišljene kutije i pakete, osim po ručak, ovdje možete svratiti i po poklon za gurmane u obitelji ili ekipi.

Cijelu priču o The Meat menici možete pročitati OVDJE.

image
Salty Business//
image
Salty Business//

Prva The Meat mesnica otvorena je u travnju prošle godine na zagrebačkoj Vlaškoj i jedna je od rijetkih ovog tipa u gradu. Kako je nedavno najavio vlasnik Denis Matijević, u nadolazećim mjesecima plan je otvoriti još dvije poslovnice u različitim dijelovima grada. Inače, Matijević je nedavno ušao i u vlasničku strukturu brenda Fisherija i tim je povodom najavio nove projekte u kojima će ta dva brenda surađivati. O svemu više možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:08