Napokon!

Popularni sladoledi Nine Šarić stigli su u škrinje na dvije nove lokacije u gradu

 Biljana Blivajs/Cropix
Zavoljeli smo njezine domaće sladolede kad se prvi puta pojavila na sceni i nestrpljivo dočekali ovaj dan!

Svi oni koji su imali priliku kušati PRI SUNCU luxury gelato Nine Šarić, bez obzira kojeg okusa bio, vjerojatno ga nisu zaboravili. Kažemo ovo bez pretjerivanja, jer ga i sami volimo pojesti u svako doba godine. Ako je i vama ostao u lijepom sjećanju, tada bi vas vijest da su Ninini sladoledi dostupni u maloprodaji, mogla razveseliti. Naime, kako je objavila na društvenim mrežama, PRI SUNCU luxury gelato na štapiću sad možemo kupiti na nova dva prodajna mjesta u gradu. To su, uz Mrkvicu na Središću te Aquae Vivae u Krapinskim toplicama, i trgovine Špeceraj na Britancu i na Svačićevom trgu u Zagrebu. No, kako nam je i sama priznala kad smo s njom razgovarali krajem godine, planova ima puno, pa je za očekivati kako to neće biti i jedine.

image
Biljana Blivajs/Cropix

U ponudi su u tgovinama već dobro nam poznati PRI SUNCU popsicles u četiri okusa - vanilija, mango i jagoda, malina i hazelnut

Ninina priča je baš inspirativna i uzbudljiva. Krenula je, kako smo vam već i pisali, tamo negdje krajem 2020. na 2021., kada smo je i upoznali, u malom prostoru u unutrašnjosti tržnice Savica u Zagrebu gdje je izrađivala pravi talijanski gelato, kremasti sladoled s okusom čokolade, pistacije, lješnjaka... Nakon više od dvije godine, prošlo ljeto, proizvodnju je sa Savice preselila u znatnov veći pogon u Novi Jelkovec.

image

Nina Šarić

Biljana Blivajs/Cropix

Pored sladoleda, Nina u ponudi ima i torte i kolače, a jedan posebno ukusan podijelila je i sa nama. Riječ je o kolaču s narančom i cimetom, kroz koji vilica samo klizi... Vjerujemo da mu je to najbolja preporuka. Recept potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:49