IZGLEDA TOP!

Popularni slastičar i holivudska miljenica napravili kolač i sve snimili, već imaju gotovo 3 milijuna lajkova

 @cedricgrolet Instagram
Dok je Cedric omiljeni Instagram slastičar, Blake je trenutno jedna od najpopularnijih holivudskih zvijezda

Svi oni koji mozak povremeno vole odmoriti podužim skrolanjem po Instagramu, sigurni smo, već su naletjeli na profil Cedrica Groleta, francuskog slastičara i velike Instagram senzacije. Poznat je po desertima u formi voća, koji na njegovim videima izgledaju zbilja nestvarno, ali i po pripremi kroasana i drugih francuskih klasika zbog kojih se danas stoji u redovima ispred njegovih slastičarnica u čak nekoliko velikih gradova.

Ovih je dana upravo taj Cedric Grolet objavio video u kojem s holivudskog zvijezdom Blake Lively, najpoznatijom po ulogama u seriji "Tračerica" i filmovima kao što je "Bezvremenska Adeline", priprema voćnu slasticu. Video je napravljen u stilu kakav inače njeguje popularni slastičar pa tako sve izgleda prilično jednostavno, a konačni rezultat ostavlja bez riječi. Na kraju videa Blake i Cedric, uz kolač, nazdravljaju i novom linijom napitaka koju je poznata glumica nedavno izbacila na tržište, a o kojoj smo pisali ovdje.

Video je već sada lajkalo gotovo tri milijuna korisnika društvene mreže Instagram, a mnogi su i komentirali kako se čini da je Blake prirodno talentirana za slastičarstvo te kako je suradnja glumice i slastičara bila pun pogodak.

Groleta inače na Instagramu prati gotovo 8,5 milijuna ljudi, a osim videa pripreme deserata, često objavljuje i one u kojima se u kuhinji druži s poznatima. Nedavna gošća bila mu je talijanska poduzetnica i influencerica Chiara Ferragni, a posjetila ga je i glumica Zoe Saldana. Sve što radi i dodatne informacije o njegovim proizvodima možete pronaći i na njegovoj službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:50