PO RUČAK NA PLAC

Popularnu svježu tjesteninu, umake i namaze od sada možete kupiti na još jednoj zagrebačkoj tržnici

 Aurelia Facebook
Ovdje možete pronaći više od 10-ak vrsta tjestenine, mesne i bezmesne umake, sir i masline u rinfuzi...

Osim na zagrebačkoj tržnici Dolac, gdje je njihov štand jedan od najpopularnijih u cijelom donjem dijelu, tjestenine u rinfuzi poznatog hrvatskog brenda Aurelia odnedavno možete kupiti i na utrinskoj tržnici. Tako po raviole, tagliatelle i tortelline, umake te namaze više ne morate do samog centra grada.

image
Aurelia Facebook

Budući da su najpoznatiji po svojim svježim tjesteninama, ovdje možete pronaći čitav niz različitih vrsta. Od svježih krpica, njoka i pappardella, preko raviola s vrganjima ili ovčjim sirom pa sve do pakiranja kora za lazanje. Kada ste već ovdje i kupujete tjesteninu, opskrbiti se možete i ribanim sirom, maslinama, mesnim umakom ili šalšom, pestom ili humusom.

Na njihovim štandovima, dakle, kupiti možete proizvode u rinfuzi kakvi se ne mogu pronaći u trgovačkim centrima, gdje su neki od njihovih proizvoda inače dostupni. Aurelia na tržnici Utrine otvorena je prije nešto manje od mjesec dana i već je sada veliki hit među redovitim posjetiteljima.

image
Aurelia Facebook

Štand Aurelia tjestenine tako je postao još jedan od naših favorita s utrinske tržnice. O prvom smo, naime, pisali nedavno, a riječ je o slasnim burecima i pitama iz Pita Cuta. Više pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 00:34