Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Novac
Scena
Osmrtnice
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Posne, tradicionalne i s jabukama - ove godine napravite najbolje fritule
Piše:
Jutarnji List
Objavljeno:
23. prosinca 2013. 11:15
Podijeli
1/
3
Ove se fritule jedu na Badnji dan i Veliki petak i posve su posne. Skromna se slastica jede posuta šećerom.
Pročitajte recept
foto: Ana-Marija Bujić
2/
3
Ako želite nešto malo drukčije na stolu ove godine, poslužite fritule onako kako ih možete kupiti na štandu - uz malo čokolade, a ako želite još malo začiniti blagdanski stol, napravite nekoliko umaka - svima na izbor.
Pročitajte recept
foto: Ana-Marija Bujić
3/
3
Ove se fritule mogu napraviti iznimno brzo i jako su sočne. Pravo brzinsko rješenje.
Pročitajte recept
Pročitajte cijeli članak:
Podijeli
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
14. prosinac 2025 10:47
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....