MEKSIČKA TEKILA

Poznata zvijezda odbijala suradnje s brendovima alkoholnih napitaka pa predstavila novu tekilu

 @evalongoria Instagram/
Holivudska zvijezda Eva Longoria nedavno je predstavila novi brend tekile čija proizvodnja počiva na održivosti

Holivudska glumica Eva Longoria nedavno je javnosti predstavila novi brend tekile, Casa del Sol. Longoria, najpoznatija po ulozi u seriji "Očajne kućanice", rekla je kako je godinama odbijala suradnje s brendovima, proizvođačima tekile sve dok nije dobila priliku sudjelovati u kreiranju vlastite, tekile čiji okus joj se zapravo svidio na prvu, piše portal Food&Wine.

Ono što upravo Casa del Sol čini posebnim jest činjenica da je u pitanju tekila koju u Meksiku proizvodi tim žena. Longoria je za Food&Wine rekla i kako je direktorica meksičke destilerije žena te kako je s brendom osjetila posebnu povezanost i odmah se odlučila uključiti u projekt.

Naglasila je i kako proizvodnja Casa del Sol tekile počiva na održivosti i tradiciji te kako je u potpunosti upućena u proces proizvodnje te iza njega i stoji. Dodala je i kako je, otkad je ušla u ovaj posao, čašu vina na kraju dana zamijenila čašom tekile.

Brend nudi tri vrste tekile; a Blanco, Raposado i Añejo, a prodavat će se po cijeni od 59,99, 69,99 i 99,99 dolara, odnosno od nešto manje od 400 kuna do 640 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:04