Lijep primjer

Predblagdanski poklon kupcima: Ova pekara je na mjesec dana snizila cijenu kruha na 80 centi

 Facebook Pekara Arena
Posljednjih nekoliko godina Pekara Arena u Rijeci poznata je po ovoj gesti kojom građanima želi olakšati financijski teret u prosincu

Još malo nas dijeli od Adventa, pa je lijepo čuti da neki u ovo predblagdansko vrijeme misle i na male ljude. Riječ je o riječkoj pekari na Turniću koja je na Kvarneru poznata po tome da već nekoliko godina organizira predbožićnu akciju. Tako će Pekara Arena punih mjesec dana - od ponedjeljka 20. studenog do srijede 20. prosinca, svojim kupcima nuditi bijeli kruh po sniženoj cijeni.

image
Facebook Pekara Arena

Kako prenosi portal Fiuman.hr, obavijest o tome već su istaknuli na ulazu u svoju pekaru, a u njoj stoji: "Poštovani kupci, kao i svake godine, tako i ove, umjesto da dijelimo promotivni materijal odlučili smo od 20. 11. do 20. 12 .2023. sniziti cijenu bijelog kruha na 0,80 eura".

Kako je kruh svakodnevna stavka gotovo svakog kućanstva, a istini za volju cijene su mu, kao uostalom i svemu posljednjih godinu dana - poskupjele, ovakva gesta jednog privatnika, lijepi je primjer koji bi mogli slijediti i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:32