DANAS U PRODAJI

Priče o dimljenom pivcu i šljuki, sifon kavi i kamenicama samo su dio novog broja Dobre hrane

 Vedran Peteh/Cropix/Cropix
Danas, 7. ožujka, na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji potražite novi broj Dobre hrane
Danas, 7. ožujka, na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji potražite novi broj Dobre hrane

Već po običaju, mjesec otvaramo genijalnim pričama koje smo i ovog puta upakirali u novo, svježe izdanje Dobre hrane. Ove nedjelje, 7. ožujka, tako vas na kioscima uz Nedjeljni Jutarnji čeka i naš magazin u kojem možete pronaći sjajne priče naših suradnika.

Ljubitelje omiljenog crnog napitka moglo bi zanimati kako se priprema sifon kava, a za najveće gurmane pripremili smo pak priče i nekoliko odličnih recepata s rijetkim pticama - dimljenim pivcem i šljukom. Tu su i recepti chefa Marija Mihelja iz zagrebačkog El Tora koji je ovog puta kuhao s mladom janjetinom te chefa Matije Bregeša koji nam je pokazao kako, osim na klasičan način, uživati u kamenicama. I dok se naša Slavica Šagolj pozabavila pripremom sve popularnijeg bruncha, naš vinski znalac Saša Špiranec proučavao je najbolja dalmatinska vina iz drobljenog krša.

Saznali smo i gdje u Zagrebu možete nabaviti egzotično voće, a za ljubitelje jednostavnih slatkiša, naša suradnica Nastasja Chiara Petrić pripremila je torte s jednostavnim biskvitima.

Ove nedjelje zato požurite po svoj broj Dobre hrane i ne zaboravite javiti dojmove. Čitamo se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2025 16:14