Skoro ništa ne radi

Pripremite se za vikend: Radno vrijeme mnogih trgovina moglo bi vas iznenaditi

Ilustracija

 Klaus Ohlenschläger/Panthermedia/Profimedia
Većina trgovina ovog će vikenda zaključati vrata, pa je jedino što vam preostaje obaviti kupnju u petak, dok još rade

Ovog vikenda trebamo isplanirati kupnju na vrijeme, a to, prema onome što možemo vidjeti na službenim stranicama mnogih trgovačkih lanaca, znači u petak! Naime, većina trgovina i shopping centara neće raditi na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u subotu. Također, treba uzeti u obzir kako je u trgovinama na snazi i novi radni režim za nedjelje, pa će i taj dan većina trgovina biti zatvorena.

Kako ne biste lutali bespućima interneta ili, još bolje, hodali od trgovine do trgovine u potrazi za onom koja radi, u nastavku vam donosimo radno vrijeme svih većih trgovačkih lanaca u Zagrebu, ali i zemlji.

KONZUM: U subotu, 5. kolovoza, kada pada Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja prodavaonice Konzuma neće raditi. A radi li vaša najbliža trgovina ovog trgovačkog lanca u nedjelju, 6. kolovoza, pogledajte ovdje.

PLODINE: Ni Plodine neće raditi u subotu, 5. kolovoza, a kakvo je vrijeme trgovina ovog trgovačkog lanca u nedjelju, pogledajte ovdje.

KAUFLAND: Ovaj je trgovački lanac također zatvoren na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, u subotu 5. kolovoza, a kako u vašem gradu radi dan kasnije, u nedjelju 6. kolovoza pogledajte ovdje.

LIDL: U subotu, 5. kolovoza, ovaj je popularni trgovački lanac zatvoren, međutim u nedjelju 6. kolovoza su, primjerice, zatvorene sve poslovnice u Zagrebu, ali su zato otvorene sve trgovine u Splitu. Radi li Lidl u vašem gradu, najbolje je da pogledate na njihovim stranicama pod Tražilica trgovina i radno vrijeme tako što ćete upisati svoj grad, odabrati trgovinu i kliknuti na radno vrijeme.

SPAR I INTERSPAR: Ovaj trgovački lanac također neće raditi u subotu, ali će zato neke od njihovih trgovina ipak raditi u nedjelju. Je li jedna od njih u vašem gradu, provjerite ovdje.

Od većih trgovačkih centara, vidljivo je na njihovim internetskim stranicama, zatvoreni će biti svi oba dana. Arena Centar ne radi ni subotu, a ni nedjelju, kao i Avenue Mall, City Centar One te Supernova.

image
Goran Mehkek/Cropix

Iz zagrebačke tržnice su izvijestile: "Obavještavamo cijenjene potrošače i sve korisnike usluga Podružnice Tržnice Zagreb da u subotu 5. kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja kao i u utorak 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe tržnice u gradu Zagrebu kojima upravlja naša Podružnica kao i Veletržnica i hladnjača neće poslovati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:44