GDJE KUPUJEMO?

Prodavaonica talijanskih delikatesa Mangia otvara se na još jednoj lokaciji u centru Zagreba

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Preporuka je da u Mangiu ne odlazite gladni jer ćete potrošiti više nego što biste htjeli

Prodavaonica talijanskih delikatesa Mangia otvara se na adresi Tomašićeva 1 kako su objavili danas na društvenim mrežama. Prvu ekspozituru Mangie otvorili su Nikolina i Vanja Kamalić početkom listopada u Medulićevoj ulici. Krenuli su s nekoliko vrsta mozzarelle burratina, dimljene, s tartufima i začinskim biljem, te su u ponudi imali čak i stracciatella burattine što je nešto teže za pronaći u Zagrebu. Nas je posebno oduševila njihova mortadela od vepra s tartufima koju svakako vrijedi probati ako još niste.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

Na ovim lokacijama možete kupiti lardo, nduju (vrsta kobasice), porchettu i nekoliko vrsta pršuta.

- Posebnu pažnju obratili smo i na velik izbor sireva, od čak pet vrsta pecorina, preko nježnih, mekih i laganijih kravljih sireva, omiljenog odležanog parmigiana reggiana pa sve do intenzivnog jamara, kako se kod naziva talijanski sir odležan u jamama dubokim 70 metara. - svojevremeno nam je rekao Vanja Kamalić

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

Osim toga u Mangi možete kupiti i focacciu (preporučljivo je u prvom dijelu dana jer često su već sve rasprodali do 18 sati što se nama dogodilo nekoliko puta). Imaju različite vrste tjestenine brenda Arte&Pasta. Preporuka je da u Mangiu ne odlazite gladni jer ćete potrošiti više nego što biste htjeli i poželjet ćete kupiti dobar dio njihova asortimana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:47