DOBRO JE ZNATI

Proof 33 sada ima i dostavu, možete naručiti cijelu pizzu, sendviče, punjeno pile ili rebrica

Cijena pizze je 13 i 14 eura, sendviči su 7 i 8 eura, a nude i konkretnija jela koja mogu biti dobar gablec

Ekipa koja stoji iza hit zagrebačkog mjesta Proof 33 predvođena chefom Igorom Gudcem ovih dana objavila je vijest da uvode dostavu. Putem dostavnog servisa Bolt Food sada se mogu naručiti neki od njihovih najpopularnijih proizvoda, kao što su krafne, pizza i sendviči, ali i konkretniji ručak. Naime, za razliku od Brooma 44, sestrinskog lokala gdje se nude samo veganska i vegetarijanska jela i koji se nalazi na zagrebačkoj tržnici Dolac, u Proofu 33 na Ilici rade i mesna jela. Nude tako otkošteno pile punjeno krumpir focacciom i biljem, s krumpirom na maslacu, salatom i bijelim umakom s limunom te svinjska rebra bez kosti sa steakom od buče, krumpir salatom i BBQ umakom.

image
Ivan Dimnjaković/
image
Ivan Dimnjaković/

Među njihovim najpopularnijim proizvodima nalazi se pizza, recepturu za koju je osmislila nagrađivana Kristina Halužan, a nude je u četiri varijante - s chutneyjem od bundeve i jabuke s kestenima, zatim s inćunima i buffalo mozzarellom, picante s pikantnom salamom, ndujom i špekom te pršut s buffalo mozzarellom. Cijene se kreću od 13 do 14 eura. Tu su i tri sendviča, s pršutom ili mortadellom u koje dodaju kremu od pistacije i buffalo mozzarellu i koji koštaju 8 eura te vege sendvič s humusom od bijelog graha s pečenim mahunama s kikirikijem i majonezom za 7 eura.

image
Neja Markicevic /Cropix
image
Neja Markicevic /Cropix
image
Ivan Dimnjaković/

Iako mnogi obožavaju njihove slatke tarteve i kekse, od slastica nude samo kutije s tri ili šest krafni recept za koje je osmislila Janja Benić. Cijena je 7, odnosno 13,50 eura, a punjena se biraju po vlastitoj želji. Osim toga, nude i dva alkoholna pića. Više informacija potražite na njihovom Instagram profilu, a više detalja od Proofu 33 potražite ovdje i ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:28