Volimo ribarske fešte

Punjene srdele, kapešante, pedoći, tuna... recept su za dobar provod u Vrsaru

 Press
Ako još uvijek nemate planove za ovaj vikend, ne ostaje vam se u gradu, a Vrsar vam nije daleko, ovo događanje bi vam se moglo svidjeti

U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 23. lipnja 2023. s početkom u 19 sati.

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice.

image
Press

Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Ranka Pavišić na štandu sa školjkama.

image
Press

Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

image
Press

Novitet ovog lipanjskog izdanja su i brojne zabavne igre poput cornhole, društvene igre u "divovskom" formatu, križić-kružić i domino, dok će se najmlađi posjetitelji uživati u bogatom dječjem kutku.

Osim organiziranih zabavnih igara za najmlađe, posjetitelje očekuje nastup Limene glazbe iz Svetog Lovreča. Na pozornici će se izmjenjivati dobro poznati bendovi među lokalnom publikom Laguna band i Tu&Tamo Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:13