NOVO U PONUDI

Rade jedan od najboljih sladoleda od pistacije u gradu, a sada su predstavili i pakiranja za van

 Lidija Lončarić/
Nude ga u četiri okusa, gramaže se kreću od 230 do 346 grama, a cijene oko 5 eura

Sezonu sladoleda gotovo svake godine otvaramo u slastičarnicama Amelie. Osim što se praktično nalaze na više lokacija u gradu, prednost im dajemo i zbog njihove odlične pistacije, koju svakako svrstavamo među omiljene u gradu. Bogata, kremasta, s dodatkom paste i komadića, više je nego odličan odabir ako i inače više volite mliječne sladolede punog okusa. Upravo zato, posebno nas je razveselila vijest da Amelie slastičarnice odnedavno u ponudi imaju i sladoled u čašicama za ponijeti. Nude okus maline, slani karamel s kikirikijem, pistacija te vaniliju sa šumskim voćem.

image
Amélie Facebook

Malina dolazi u pakiranju od 230 mililitara i koštat će vas 4,60 eura, za 300 grama sladoleda od slane karamele s kikirikijem te za 324 mililitara vanilije sa šumskim voćem trebat ćete izdvojiti istu svotu, dok će vas 346 mililitara pistacije koštati 4,80 eura.

Sladoled se trenutno može kupiti u lokalu na adresi Vlaška 2 i dobra je opcija za usputno uživanje, ali i kao poklon kada u goste odlazite prijateljima ili obitelji. A kad ste već tu i više volite voćne okuse, svakako isprobajte i njihovu kombinaciju borovnice i đumbira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:39