POZNATI CHEF U ISTRI

Ramsay u Istri lovio ribu, ganjao koze i magarce pa snage u kuhanju odmjerio s domaćim chefom

 Gordon Ramsay: Uncharted. Facebook
National Geographic objavio je trailer za novu sezonu gastronomske emisije Gordona Ramsayja

Treća sezona kulinarsko putopisne emisije "Uncharted" poznatog chefa i tv ličnosti Gordona Ramsaya najavljena je uzbudljivim trailerom, no ono što nam je posebno privuklo pažnju jest vijest da je jedna od epizoda snimljena i u Istri. Uz to, zanimljivo je spomenuti i da je, kako stoji u najavi emisije iz Hrvatske, Ramsay snimanje proveo u društvu poznatog domaćeg chefa Davida Skoke.

Podsjetimo, za vrijeme snimanja emisije prošlog ljeta, Gordon Ramsay je posjetio i restoran Vodnjanka.

image
Marko Divić, sommelier iz Vodnjanke, Ramsay i Moris Civitico, vlasnik Vodnjanke u Puli
Privatna Arhiva

U kratkom opisu emisije stoji kako se cijela priča vrti oko Ramsayjevog posjeta Istri te kako je njegova misija pronaći najkvalitetnije lokalne sastojke. Ramsay se tako u Istri okušao u ronjenju, trčao za kozama zbog sira i magarcima zbog mlijeka te otkrio tajne potrage za tartufima. Naravno, prisustvovao je i izradi domaćeg maslinovog ulja, a zatim snage u kuhanju odmjerio s chefom Davidom Skokom.

"U ovim nepredvidivim vremenima, "Uncharted" gledateljima pruža uzbudljivo istraživanje svijeta iz sigurnosti njihovog doma, ali i potiče na isprobavanje novih okusa i metoda pripreme koje otkrivaju stručnjaci koje srećem na svom putovanju. Svijet je ogromno mjesto prepuno različitosti, a mi smo tek počeli istraživati sve te nevjerojatne okuse koje ovaj planet nudi", rekao je Ramsay ususret novoj sezoni.

Emisija, koju Ramsay snima za National Geographic, trebala bi se prikazivati i na Disney+ kanalu, a ona snimljena u Istri, kako je najavljeno, bit će emitirana 19.9.2021. Osim u Hrvatskoj, treću sezonu "Uncharted" emisije Ramsay je snimao i, između ostalog, u Portugalu, Meksiku, Teksasu i na Islandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:29