StoryEditor
IZNENADITE EKIPU

RECEPT RESTORANA BARBIERI'S: Tatarski biftek kao zalogaj koji će vaša ekipa pamtiti!

Ako dosad niste, sada svakako prema provjerenom receptu probajte pripremiti jelo s kojim nas je počastila ekipa u restoranu Barbieri’s.

Trebat će vam:

600 g svježeg goveđeg filea
80 g dijon senfa
50 g kapara
30 g lista peršina i 30 g svježeg vlasca
2 žutanjka
40 ml maslinova ulja
tabasco
worcestershire umak
30 ml brandyja

 

Priprema:

Meso pažljivo sastružite nožićem i očistite od žilica. Kapare, peršin i vlasac fino usitnite. U posudu dodajte žumanjke, miješajte pjenjačom i dodavajte kap po kap ulje kako bi dobili majonezu. U pripremljenu majonezu dodajte senf, meso i sjeckane začine. Dodajte malo tabasca , brandy i vocestershire umak, posolite i popaprite te dobro miješajte vilicom i žlicom pretvarajući ga u fini namaz. Po želji dodajte još tabasca, soli ili papra. Poslužite ga uz topli toast i maslac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 08:52