NEZGODNA SITUACIJA

Reddit gori zbog ove priče: "Na svadbi svoje sestre gostima sam rekla da ne jedu hranu, trebam li se ispričati?"

 Momcilog/Getty Images/istockphoto
Priča je najprije osvanula na platformi Reddit, a potom su je prenijeli i svjetski mediji

U moru objava na Redditu, jedna je ovih dana posebno zainteresirala, ne samo korisnike ove platforme, već i svjetske medije. Naime, korisnica Tasty-Watercress-190 podijelila je priču s naslovom "Jesam li loša osoba ako sam gostima na svadbi moje sestre rekla da ne jedu hranu?" i odmah izazvala brojne reakcije.

Kako je napisala u svojoj objavi, problem je nastao kada je primijetila da joj hrana na svadbi njezine sestre izgleda nevjerojatno poznato. Objasnila je kako se mjesecima prije toga i sama udavala, a budući da je s njezinog slavlja ostala velika količina hrane, njezin je plan bio sve ostatke donirati pučkoj kuhinji. Na sam dan vjenčanja, kada je vidjela koliko je hrane ostalo, njezina majka prikupila je većinu i odnijela je sa sobom.

Kada je nedavno održana svadba njezine sestre, koja je, navodi, bila daleko manja od njezine, na stolu je primijetila da sva hrana izgleda identično kao na njezinoj svadbi. Obratila se svojoj majci, koja joj je potom objasnila kako je uštedjela cijelo bogatstvo upravo zato što je odmrznula hranu s njezine svadbe i poslužila je ponovno na svadbi njezine sestre. Autorica objave bila je šokirana postupkom svoje majke, posebice zbog zdravstvenih posljedica koje bi na goste mogla imati hrana koja je osam mjeseci stajala u zamrzivaču da bi ponovno bila odmrznuta i poslužena gostima. Upravo zato, krenula je gostima diskretno govoriti da ne jedu hranu.

To je, naravno, uzrujalo njezinu majku, a kada je cijelu stvar prepričala sestri, koja je organizaciju vjenčanja u potpunosti prepustila majci, bila je užasnuta i osjećala se osramoćeno. Sestra joj je kasnije zahvalila, ali je dio gosti stao na majčicu stranu i autoricu optužio da je namjerno osramotila svoju obitelj.

"Ne znam je li to što sam učinila loše i dobro bi mi došlo drugo mišljenje o tome trebam li se ispričati", napisala je u objavi.

Na njezin post reagiralo je više od 10 tisuća korisnika Reddita i uglavnom svi su pohvalili njezin potez.

"Nije čak ni toliko loše to što je hrana bila smrznuta osam mjeseci, ali to što je stajala na stolu tko za koliko dugo na jednoj svadbi, potom u autu, a tek je onda smrznuta, to može biti prilično opasno za zdravlje onih koji će je kasnije konzumirati", komentirao je jedan od korisnika Reddita, a prenio Independent.

"Fokusirajmo se samo na to da je mama išla iza leđa obje sestre i ukrala hranu s prve svadbe. Imala si planove. Dobre planove, a ona je hranu ukrala", odgovorila je autorici druga korisnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:09