Kakva ideja!

Restoran iz mašte: na jedan dan djeca će od mase za modeliranje stvoriti jelo koje će zatim pripremiti pravi kuhari

Popularni proizvođač igrački odlučio je otvoriti pop-up restoran koji će obožavati izbirljiva djeca

Istraživanja su pokazala da čak osam od deset roditelja muku muči s prehranom svoje djece, a u većini domova izbirljivi mališani i dalje diktiraju što će im se naći na tanjuru. Trikovi poput uključivanja djece u biranje što će cijela obitelj jesti, kao i u sam proces kuhanja jednim dijelom može pomoći, no što pripremiti svojim najmlađima za pojesti i dalje je jedan od glavnih izazova modernih roditelja.

image
Nicoletaionescu/Getty Images/istockphoto

Što bi djeca jela kada bi sama mogla birati uskoro će otkriti roditelji u Londonu jer se u petak, 27. listopada u četvrti Bethnal Green u istočnom Londonu otvara zabavni pop-up restoran kao iz mašte: popularni brend igračaka Play-Doh poziva obitelji da svoje klince dovedu na besplatni događaj u kojem će dobiti priliku od mase za modeliranje oblikovati svoj idealni obrok.
image
Play Doh

U Play-Doh Restaurant of Imagination pop-upu u The Art Houseu pravi kuhari će njihove kreacije zatim transformirati u obroke iz stvarnog života. Kako bi se osiguralo da kuhinja stvarno može rekreirati jela, djeca će koristiti Play-Dohov novi set za igru ​​Busy Chef’s Restaurant Playset koji može kreirati kolačiće, hamburgere, pizze i cijeli niz omiljenih jela. Pop-up kuhari zatim će uzeti Play-Doh kreacije i transformirati ih u jestive i hranjive šarene obroke koji će nadahnuti djecu da probaju nešto novo.

image
Play Doh

Svoj je dolazak potrebno rezervirati putem platforme Eventbrite, može se doći u tri termina i to u 10 sati ujutro, 12:30 i 15:30 popodne, a mjesta su ograničena. Kakva zabavna marketinška ideja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:36