POZIV

RESTORAN OAZA JOYFUL KITCHEN ZAGREPČANIMA: "Slobodno nam se javite ako trebate besplatan topli obrok!"

 Biljana Blivajs / HANZA MEDIA
Restoran Oaza Joyful Kitchen u posljednjih je tjedan dana skuhao, dostavio i poklonio više od 100 obroka najpotrebitijim građanima Zagreba.

Djelatnici restorana podijeljeni su u dva tima: kuhari Sanja, Matej, Sandra, Thomas, i Mile te dostavljači Alen, Goran i Kristijan ekipa su koja već tjedan dana entuzijastično priprema i dostavlja hranu brojnim zagrebačkim građanima kako bi im barem malo ovu svakodnevicu učinili veselijom.

Akcija je krenula nakon potresa koji je pogodio Zagreb 22. ožujka. Tada je društveno poduzeće PUTEM OAZAe odlučilo pomoći građanima onim što najbolje znaju - hranom i kuhanjem, a partnerski su ih podržali Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Grad Zagreb, Centar za socijalnu skrb i Food for Life Global.

- U ovoj situaciji koja je zbog potresa pogodila Grad Zagreb želja nam je barem toplim, zdravim i ukusnim obrocima razveseliti one koji su pogođeni ovom krizom. Nema nam veće sreće nego vidjeti osmijehe na licima kada im svaki dan dođemo s toplim obrokom. Naša misija je ispunjena - rekao je jedan od voditelja restorana Alen Crnčan.

Zagreb, 101019.
Radiceva.
Restoran Joyful kitchen, veganski.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / HANZA MEDIA

Obroci su kuhani, a priprema i dostava organizirane prema najvišim sigurnosnim i higijenskim standardima te usklađene s mjerama koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu.

Zagreb, 101019.
Radiceva.
Restoran Joyful kitchen, veganski.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / HANZA MEDIA

Svi koji su u teškoj situaciji mogu im se prijaviti za obroke putem linka na njihovoj stranici, a oni koji žele donirati novac za namirnice mogu to učiniti na GoGetfunding gdje je objavljena njihova kampanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:44