Riječki tjedan guštanja u lignjama i slatkim smokvama

Dobar razlog za putovanje u Rijeku gdje će se uživati u dobrom iću (i piću)

Od 23. do 29. rujna Rijeka se pretvara u pravu meku kulinarskih delicija od smokava i liganja. Posjetitelje očekuje bogat program uz cooking show najboljih riječkih kuhara na Korzu, kulinarske radionice i posebno osmišljen program za djecu.

Na kulinarskim radionicama moći ćete naučiti kako ispeći kruh i raditi domaće njoke sa smokvama, što je samo mali dio predviđenog. Ako biste željeli samo uživati u jedinstvenim jelima, predlažemo da posjetite neke od desetak najboljih riječkih restorana koji će nuditi tematske menije po pristupačnim cijenama.

U utorak, 24.rujna, posjetite strogo središte Rijeke, gdje će vas dočekati specijaliteti renomiranih riječkih chefova. Jela će se moći kušati, a sav prihod namijenjen je korisnicima socijalne samoposluge. Riječani su osmislili poseban sadržaj za djecu, od likovnih radionica na Trsatskom kaštelu do kulinarskih radionica slastica.

Ako vas put nanese na Kvarner, predlažemo da posjetite tu jedinstvenu manifestaciju i uživate u nekim od delicija koje su vam Riječani pripremili. Detaljnije informacije pronađite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:41