LJETO U PARKU

Rougemarin Park je novo hit mjesto za druženje uz dobre zalogaje, evo što vas tamo sve čeka

 Rougemarin/
Posjetili smo novu zelenu oazu u sklopu restorana Rougemarin i saznali sve novitete

U slučaju da u kavi i dobrim zalogajima nakon posla ili vikendom volite uživati daleko od gradske gužve i u zelenilu, u Rougemarinu za vas imaju dobre vijesti. Naime, ovih su dana otvorili svoj Rougemarin Park u sklopu kojeg ove sezone toplog vremena pripremaju prave poslastice. Njihov prostrani park prostire se na čak 2500 kvadrata i idealno je mjesto u slučaju da tražite malo privatnosti, ali i ono na koje možete odvesti ekipu.

image
Rougemarin/

Osim toga, saznali smo i kako će Rougemarin mijenjati svoj koncept od svibnja pa sve do rujna pa tako, nakon trenutnog Chef's Parka na red dolaze Gin Park, Europark u sklopu kojeg će gosti moći pratiti utakmice europskog prvenstva, Cocktails Park, Grill Park i Beer Park. U skladu s pojedinim konceptom, mijenjat će se i samo uređenje te ponuda parka. Tako trenutno, u sklopu Chef's Parka možete uživati u posebnoj Rougemarin ponudi, a svakoga dana meni će svojim jelima nadopuniti i gostujući kuhari poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića, dok se za slastice pobrinula Petra Jelenić. Chef's Park bit će otvoren od 26. svibnja kada na red dolazi Gin Park.

image
Rougemarin/

Chef Marin Medak na otvorenju parka otkrio je kako isti želi predstaviti u sklopu novog koncepta koji su u Rougemarinu prozvali eatertainment te kako gosti već sad, osim u zalogajima domaćih chefova, craft pivu, koktelima i vinu mogu uživati i u brojnim drugim aktivnostima. Tu je chill zona za opuštanje nakon posla, poseban kutak za roditelje i djecu u sklopu kojeg se organiziraju i kulinarske igraonice za najmlađe te sjenice u kojima se mogu okupiti i veće grupe. Naravno, sve u skladu s epidemiološkim mjerama.

image
Rougemarin/

Radno vrijeme parka je od 15 do 22 sata od ponedjeljka do petka, subotom od 11 do 22 sata, a nedjeljom od 11 do 20 sati. Dobro je spomenuti i kako je Rougemarin Park otvoren u suradnji s RED agencijom, a sve detalje o programu možete potražiti na službenoj Facebook stranici samog parka.

image
Rougemarin/
image
Rougemarin/
image
Rougemarin/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:51