POGLEDAJTE OVO

Ryan Reynolds nasmijao fanove reklamom za gin koji od sada možete popiti i dok letite

 Youtube/
Aviation Gin popularnog glumca sada možete popiti i na letovima British Airwaysa

Popularni glumac inače je poznat po zabavnim objavama na društvenim mrežama, no reklamom u kojoj pojašnjava kako, ako na vašem sljedećem letu British Airways kompanijom nešto pođe po zlu, želi da znate da je barem njegov Aviation Gin dostupan, još je jednom uspio nasmijati fanove.

Reklama je nastala nakon što je potvrđena suradnja između British Airwaysa i brenda poznatog glumca, a kako bi pridobio pažnju gledatelja, Reynolds na simpatičan način objašnjava pravila koja se obično mogu čuti na letovima i na koja upozoravaju stjuardese i stjuardi. U šali tako upozorava putnike da ostanu vezani jer će, u slučaju da proliju samo jednu kap najkvalitetnijeg gina na svijetu, do kraja leta za sjedala biti vezani ljepljivim trakama.

Inače, Aviation Gin od sada je dostupan na svim duljim letovima British Airways kompanijom, a u slučaju da su relacije kraće, putnici mogu naručiti gin po cijeni od 6 funti, otprilike 55 kuna.

Reynolds je Aviation gin na tržište lansirao 2006. godine i proizvodi ga u maloj destileriji u Portlandu od samog početka, a zanimljivo je dodati i kako je u sklopu ove suradnje British Airways uveo i letove iz Londona za Portland.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:44