VIKEND UZ RIJEKU

Saznali smo sve o slasnim zalogajima koje ovih dana uz Kupu priprema najbolji amaterski chef

 /Dnevni Boravak Na Kupi
Kako vam zvuči sočan burger s jezikom? Ivan Medić otkrio nam je tajne pripreme te s nama podijelio recept

Naporan radni tjedan najbolje je završiti vikendom u prirodi, razbistriti um i razgibati tijelo ili jednostavno sjesti na kakvu zelenu livadu i uživati u pogledu na prirodu koja se budi, daleko od gradske vreve i bliještećih ekrana. Dodate li tom prizoru pogled na bistru rijeku i dobre zalogaje, dobili ste možda i savršenu priliku za punjenje baterija prije novog radnog tjedna. Najbolje od svega, ništa od ovog nismo izmislili već smo tek prenijeli jednu od boljih vijesti na koje smo posljednjih dana naišli. Na Mrežnici i Kupi se, naime, od prošlog tjedna održava manifestacija Dnevni boravak u sklopu koje se zainteresirani mogu prepustiti maksimalnom odmoru u prirodi, a zatim trenutak nadopuniti i jelima koje za goste pripremaju Ivana Vukmanić iz restorana DP te Ivan Medić, pobjednik prve sezone showa Kuhan i pečen, u suradnji s restoranom Žganjer.

Upravo je Ivan Medić veliku pozornost privukao svojim burgerom od jezika, a s nama je podijelio i recept te male tajne pripreme. Sve to potražite u novom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg koji na kioscima možete pronaći ove nedjelje, 13. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:46