DETALJI SA SNIMANJA

Sin Davida Beckhama ima svoju kulinarsku emisiju, postoji samo jedan problem – on ne zna kuhati

 @brooklynbeckham Instagram/Vogue
Kolege koji s Brooklynom Beckhamom rade na kulinarskom serijalu za medije su otkrili detalje sa snimanja

Sin Victorije i Davida Beckhama, bivše Spice Girl i modne dizajnerice i jednog od najpopularnijih nogometaša svih vremena, oduvijek je sanjao o tome da postane veliki, poznati chef. Nije čudno stoga što je Brooklyn Beckham nedavno gledateljima predstavio i vlastitu kulinarsku emisiju, no prema pisanjima svjetskih medija, u cijelom je procesu preskočio jedan važan korak – naučiti kuhati.

image
Brooklyn Beckham Facebook/

Naime, kada je u jednoj epizodi Brooklyn pokušao napraviti riblji sendvič, kako piše New York Post, u pomoć su mu trebali priskočiti brojni članovi njegovog tima, a tim koji radi na "Cookin' With Brooklyn" sastoji se od čak 62 ljudi, među kojima se nalazi i producent koji odobrava recepte. Neki od njih kasnije su komentirali kako je cijela stvar bila nečuvena. Rekli su i da Brooklyn zapravo samostalno nije znao napraviti niti jedan segment sendviča već je samo premazao pecivo aioli umakom i sve elemente posložio jedan na drugi. Članovi tima komentirali su kako ne zna napraviti smjesu za prženje ribe niti kako i koliko dugo se riba zapravo prži.

"Sve što radi povezano je s njegovim roditeljima. Victoria je povukla veze i ubacila ga u svijet mode, a sada, kada je u pitanju kuhinje, tu je obiteljski prijatelj Gordon Ramsay. Gordon im je savjetovao da ulože što više novaca u ovaj projekt", komentirao je jedan od izvora za New York Post.

Brooklyn je jednom prilikom komentirao kako su ga kuhanje i općenito hrana počeli zanimati za vrijeme lockdowna, kada je na svojim društvenim mrežama i počeo dijeliti video zapise u kojima kuha za svoju djevojku Nicolu Peltz. Zanimljivo je dodati i kako je budžet za samo jednu emisiju "Cooking With Brooklyn" 100 tisuća dolara, a serijal se prikazuje na Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:49