USPJEH U PARIZU

Sjećate se sjajnog jabučnog octa o kojem smo pisali? Upravo su dobili priznanje s pariškog sajma

Cidrani
 Ustupljena Fotografija
Hrvatski craft brend Cidrani u utrci za prestižnu Grand Prix nagradu u Parizu - ‘SIAL Innovation Selection 2020‘

Dok se svi brinemo oko pandemije i onoga što ona nosi na svjetskoj ekonomskoj razini, Nika Pintar i Bruno Balen osnivačima hrvatskog craft brenda Cidrani stigla je potvrda njihovog truda. Naime, nova linija Cidrani Four Seasons dobila je priznanje jednog od vodećih svjetskih prehrambenih sajmova - SIAL Paris. Radi se o inovativnom spoju živog octa, fermentiranog začinskog bilja i sirovog meda, bogatog probioticima, enzimima i mikronutrijentima.

image
/ Cropix

Tako su postali su dio 'SIAL Innovation selekcije 2020' u sklopu SIAL Pariz sajma, na kojem se predstavljaju inovativni funkcionalni prehrambeni proizvodi, a koji se odvija svake druge godine. Stručni žiri dodijelio je Cidrani Four Seasons liniji priznanje s kojim ulaze u utrku i za glavnu nagradu, SIAL Grand Prix Innovation Awards.

image
Cidrani
Ustupljena Fotografija

Podsjetimo, da se radi o hrvatskom craft brendu jabučnog octa, koji se početkom godine pojavio na tržištu, a riječ je zapravo o prvom živom octu, odnosno octu u kojem žive zdrave bakterije Acetobacter aceti, znane i kao wild mother kultura!

image
/ Cropix

„Ponosni smo što su upravo Four Seasons proizvodi Ver, Aestas, Autumnus i Hiems osvojili ovako prestižnu nagradu u međunarodnim razmjerima. Ovo nam je priznanje od velikog značaja i potvrda našoj posvećenosti inovacijama i Cidrani brendu. Veselimo se daljnjoj „utrci““ za Grand Prix nagradu – ističu Nika Pintar i Bruno Balen, osnivači hrvatskog brenda Cidrani, a cijelu priču o njima pročitajte ovdje.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:11