SLASTICE S POTPISOM

Sladoledi i kolači Roberta Hromalića od prošlog tjedna su i na policama Super Konzuma!

 Biljana Blivajs/Cropix

Nakon više od godinu dana uspješnog poslovanja, boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, zauzela je visoko mjesto na hrvatskom tržištu zahvaljujući kvaliteti i jedinstvenosti prepoznatljivih slastica. Konstantnim promjenama, ulaganjem i inovativnim idejama, pomiče granice slastičarstva u regiji što dokazuje kroz niz uspješnih suradnji, zadovoljnih klijenata te priznanja iz ugostiteljske struke.

image
Tim Le Kolača u pripremi slastica
Biljana Blivajs/Cropix
image
Robert Hromalić, vlasnik Le Kolača i pastry chef
Biljana Blivajs/Cropix


Iako sve ideje i kreacije nastaju u maloj slastičarnici s terasom na adresi Petretićev trg 3, ove posebnim tehnikama i pažljivo izrađene kolače možete pronaći na više lokacija u Zagrebu. Iz Le Kolača ne skrivaju što su od ovog tjedna dostupni na još jednoj lokaciji, u Super Konzumu u Radničkoj. Le Kolač je dio svoje stalne ponude smjestio u vitrinu jednog od najbolje opremljenih Konzuma u Hrvatskoj koji posebnu pažnju pridaje premium proizvodima i kvaliteti. U Super Konzumu Radnička od prošlog tjedna možete pronaći kolače poput Lješnjaka, Čokolade s tonkom, bezglutenskog Yuzu cheesecakea, Tarta od karamele i badema, veganskog Flana sa sojom i kokosom, Pite od jabuka te kolača nastalih u suradnji s Krašom - Griotte i Bajadere.

image
Hromalić u izradi slastica
Biljana Blivajs/Cropix


Svi kolači ručno su rađeni od provjerenih i najkvalitetnijih sastojaka, bez umjetnih bojila i aroma. Svaki kolač pojedinačno je ambalažiran u posebnoj, ekološki prihvatljivoj, ambalaži, a mogu se konzumirati i na licu mjesta u Zimskom vrtu Super Konzuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2023 16:24