Napokon je službeno!

Slavni Jamie Oliver otvara restoran u našem susjedstvu, a traži i zaposlenike

Ovaj će lokal biti dio njegovog lanca restorana pod imenom Jamie‘s Italian koji je, podsjetimo, doživio poslovni krah 2019. godine, a gostima će nuditi jela talijanske kuhinje pripremljena isključivo na način poznatog kuhara

Jamie Oliver, jedan od najpoznatijih i još uvijek najpopularnijih kuhara današnjice, uskoro otvara restoran u Srbiji. Jamie‘s Italian bit će otvoren u naselju Beograd na vodi, na adresi Hercegovačka 14 uz Savsku promenadu i dio je njegovog poznatog lanca restorana namijenjenog ljubiteljima talijanske kuhinje pripremljene na njegov način.

"Jamie Oliver‘s Italian stiže u Beograd i traži entuzijastične, timske igrače koji su spremni podijeliti svoju strast s kolegama i gostima. Ako se prepoznajete u ovom opisu i želite biti dio nečeg posebnog, voljeli bismo vas upoznati! Organiziramo dan otvorenih vrata za zapošljavanje u Beogradu 9. studenog 2023.! Dođite upoznati Jamie‘s Italian brend i prijaviti se za pozicije koje vas zanimaju. Sa sobom ponesite vaš CV", stoji između ostalog u objavi na Instagram profilu novog beogradskog restorana za koji se još uvijek ne zna kada će biti otvoren.

Također, lanac je već otvorio i službenu internetsku stranicu za beogradsaki restoran na kojoj stoji kako su u Jamie‘s Italianu posvećeni učenju i razvoju tima. "Svi naši zaposleni prolaze visokokvalitetnu obuku i stiču neophodne vještine za rad u našim restoranima, uz obilje talijanskog kulinarskog znanja".

Prema podacima sa službenih internetskih stranica spomenutog ugostiteljskog lanca, Srbija je tek jedna od deset država u kojima posluju. Pored nje, navedene su i lokacije restorana u Brazilu, na Cipru, u Mađarskoj, Indiji, Irskoj, Portugalu, Kataru, Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Iako je Oliverov lanac Jamie‘s Italian 2019. doživio poslovni krah te je morao zatvoriti 22 restorana i otpustiti više od tisuću ljudi, slavni kuhar se oporavio te u posljednje vrijeme, izvještavaju poslovni mediji, bilježi rast profita. Tome su, vrlo vjerojatno pridonijele i njegove škole kuhanja, izdavanje novih kuharica, novi ugovori za televizijske emisije, nacionalni projekti koje provodi u suradnji s školama u Velikoj Britaniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. ožujak 2024 04:39