ČOKOLADA U OPATIJI

Slikanje na čokoladnim tablama za najmlađe, izrada čokoladne haljine, novi proizvodi i koncerti

 Davor Zunic/Cropix/Cropix
U Opatiji se održava Festival čokolade od 11. do 13. studenog, na sajmu će biti će predstavljene rijetke čokoladne poslastice

Ovogodišnji, 16. opatijski Festival čokolade bit će održan od 11. do 13. studenog, središnje događanje bit će sajam "Čokoladna čarolija", a uz kušanje raznih čokoladnih delicija i druge sadržaje, za posjetitelje će biti priređena izrada čokoladne haljine.

Iz Turističke zajednice Grada Opatije najavljuju predstavljanja ekskluzivnih proizvoda od čokolade, vrhunskih poslastica i atraktivan program, ističući da posjetitelje očekuje posebno iznenađenje jer će moći svjedočiti izradi haljine od čokolade.

Sajam "Čokoladna čarolija" će u opatijskom centru Gervais okupiti dvadesetak "craft" proizvođača čokoladnih slastica.

Na sajmu će biti će predstavljene ekskluzivne i rijetke čokoladne poslastice, ponuda čokolade i kreacija od čokolade brendova iz Hrvatske i regije, a najavljeno je i sudjelovanje OPG-ova s paletom proizvoda od čokolade.

Čokolade će biti u jelovnicima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana te u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

Najavljena je izložba "Od zrna kakaovca do čokolade", radionica o izradi čokolade za odrasle i djecu, radionica slikanja na klasičnim čokoladnim tablama u "retro" stilu te veseli "Choco Photo point".Detaljnije informacije potražite na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:04