JEDINSTVEN U SVIJETU

Španjolski modni div otvorio prvi kafić, nude kavu, čaj i slastice s vlastitim logom

 Pexels
U sklopu obnovljenog dućana u Dubaiju, jedan od omiljenih high street brendova sad je otvorio i kafić

Nesumnjivo jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu ovih je dana proširio svoju djelatnost. Naime, mnogima omiljena Zara otvorila je u Dubaiju svoj prvi kafić. Otvoren je 16. studenog u sklopu njihovog obnovljenog, raskošnog dućana na istoj adresi, u Mall of Emirates i nosi naziv Zara Collective Cafe.

Kafić je navodno otvoren kako bi kupci imali mjesto gdje će predahnuti nakon obilaska dućana. Gosti ovdje mogu uživati u čaju, pecivima i kolačima inspiriranim Zara Home kolekcijama. Proizvodi su također brendirani pa se tako i na njima nalazi logotip Zare, prenose mediji.

Također, posebna pažnja posvećena je održivosti pa su cijela trgovina i kafić dizajnirani tako da značajno smanjuju potrošnju energije i vode, što bi svakako moglo zainteresirati one koji ovaj i druge velike modne brendove danas smatraju najvećim zagađivačima.

Zanimljivo je dodati i kako se mnogi mediji pitaju je li ovo početak nečega što će ubuduće uvoditi sve više brendova u svoje trgovine i koliko pažnje će se uopće, ako do toga dođe, u lokalima u sklopu trgovina posvećivati kvalitetnoj ponudi, a koliko će sve biti usmjereno samo na izgled proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:22