Nešto posve novo

Stanley Tucci se vraća u Italiju i na male ekrane u novom serijalu od deset epizoda

 Matt Crossick/Pa Images/Profimedia
Premda je CNN otkazao njegovu emisiju, Tucci se ne uzrujava, jer ima nove partnere za novu emisiju sličnog koncepta

Kad je CNN prošle godine rekao "ciao" Emmyjem nagrađenom kulinarsko-putopisnom serijalu Stanleyja Tuccija "Searching for Italy", mnogi su sjetno uzdahnuli. Bio je to fantastičan format koji prati poznatog glumca talijanskih korijena po Italiji, zbog kojeg su mnogi namještali podsjetnik na televizoru i mobitelu, pa je bilo tužno saznanje da neće imati nastavak.

Međutim, stižu dobre vijesti: Tucci se vraća. National Geographic je nedavno potvrdio da se sprema početak snimanja nove serije u Italiji, s Tuccijem u glavnoj ulozi. U desetodijelnoj dokumentarnoj seriji pod nazivom "Tucci - Srce Italije" (za sada je to još uvijek radni naslov), koju produciraju Tucci‘s Salt Productions i BBC Studios‘ Factual Production, glumac će istražiti deset regija u Italiji, koje još nisu otkrivene.

Iako na prvu mnogima sigurno zvuči kao ‘Searching for Italy‘ koncept, ali na drugoj mreži i u drugoj produkciji, je li to doista najgora stvar? Tom McDonald iz National Geographica pokušao je opovrgnuti ove tvrdnje rekavši: “National Geographic je savršen odabir da Stanley podijeli svoje znanje i strast prema Italiji, Talijanima, njihovoj hrani i kulturi. Mi smo tu samo kanal koji će usmjeriti njegovu inspiraciju prema publici. Uz Stanleyja kao vodiča, publika će doživjeti mjesta i okuse koje nikada nije imala priliku iskusiti.”

Tucci, koji je lani objavio bestseller "Taste" dostupan i u hrvatskom prijevodu, se ne uzrujava što je CNN otkazao njegovu emisiju.

“Na National Geographicu se sve vrti oko avanture i istraživanja, a ja sam počašćen što mogu ponovno povesti gledatelje da istraže Italiju kroz prizmu hrane”, rekao je i dodao: "U mnogim regijama Italije uvijek postoji nešto novo za otkriti i više sam nego uzbuđen novim projektom u suradnji s BBC-jem."

Datum premijere još nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:42