NOVI PROJEKT

Sting otvorio pizzeriju u Toskani u sklopu svog vinograda, a proizvodi još i ulje i med

 Reuters/david Wolff /Reuters
Osim što proizvode vino, med i maslinovo ulje, Sting i Trudie Styler sada su u Toskani otvorili i pizzeriju

Poznati glazbenik Sting i njegova supruga Trudie Styler u sklopu svog vinograda u Toskani sada su otvorili i pizzeriju. Na istom mjestu, koje vole nazivati i svojim drugim domom, supružnici već neko vrijeme proizvode i maslinovo ulje te med, a kako pišu mediji, otvaranjem pizzerije žele još više i jače podržati male talijanske proizvođače pa tako svi sastojci koje koriste dolaze upravo s lokalnih gospodarstava.

Glazbenik je na svom Instagramu napisao kako poziva sve da se pridruže u Il Pelagio pizzeriji i wine baru gdje mogu probati sjajnu pizzu, uživati u vinima, pa čak i toskanskom craft pivu.

Na istom se imanju nalazi i vila iz 16. stoljeća, a u blizini same pizzerije smješteni su i vinograd te maslinik. Kako pišu talijanski mediji, nedaleko pizzerije i wine bara nalazi se i mala trgovina u kojoj gosti mogu kupiti proizvode uzgojene na samom imanju.

Inače, Trudie i Sting nedavno su pokrenuli i Every Breath inicijativu u sklopu koje žele pružiti potporu talijanskim barovima i restoranima pogođenim pandemijom koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:06