NOVI FILM

Stiže "The Menu", spoj komedije, horora i trilera u kojem se sve vrti oko visoke kuhinje

the menu trailer

 THE MENU Trailer Youtube
Osim više nego zanimljive radnje, posebnu pažnju ukrao nam je i popis glumaca...

Nedavno je objavljeno kako krajem godine, točnije 18. studenog, izlazi film "The Menu". Riječ je o spoju komedije, horora i trilera redatelja Marka Myloda, kreatora epizoda serija kao što su "Shameless", "Game of Thrones" i "Succession", a cijela je priča smještena u svijet visoke kuhinje.

U središtu zbivanja nalazi se mladi par koji posjećuje ekskluzivan restoran smješten na udaljenom otoku da bi im potom tamo priznati kuhar pripremao raskošan degustacijski meni, ali i nekoliko šokantnih iznenađenja, stoji u opisu samog filma. Osim više nego zanimljivog razvoja događaja, ono što nas je posebno privuklo jest i sjajna glumačka postava. Naime, u glavnim ulogama pojavljuje se Anya Taylor Joy, koju smo nedavno gledali u Netflixovom serijalu "Queen's Gambit", a uz nju, tu su i Ralph Fiennes, koji glumi chefa restorana, te Nicholas Hoult, John Leguizamo, Aimee Carrero i brojna druga poznata imena.

Sudeći prema napetom traileru, "The Menu" bi mogao biti film itekako vrijedan gledanja. Što sve donosi, pogledajte u videu u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:35