LJETNO OSVJEŽENJE

Što kažete na ledene koktel štapiće umjesto klasičnog sladoleda? Znamo gdje ih možete nabaviti

 Marko Todorov/cropix/@nuditizagreb Instagram/
Ovog ljeta osvježite se ledenim koktel štapićima s potpisom Kanađanina Erica Romolocka

Osim provjereno dobrih klasika koje Kanađanin Eric Romolock miksa u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici, sada na istoj adresi, onoj na kojoj se nalazi njegova prodavaonica Nuditi, kupiti možete i ledene štapiće s okusom omiljenih koktela. Kako je ovog vikenda najavio putem društvenih mreža, u ponudi su tri okusa, a riječ je ledenim štapićima s ginom, medicom, čajem od kamilice i medom, zatim s likerom od višnje, orahovcem, kavom i mlijekom te s viskijem, jagodama, čajem od bosiljka i javorovim sirupom.

"Svi ledeni štapići cijelo ljeto koštat će 20 kuna, a okusi će se mijenjati s obzirom na ponudu na tržnici. Također, pri izradi koristim samo prirodne šećere, a u pitanju su med, javorov ili agavin sirup“, rekao nam je Eric u kratkom razgovoru.

S obzirom na to da kod pripreme svojih koktela koristi samo provjerene sastojke, ne dodaje sokove već koristi samo voćne likere i ulja, odstupati nije htio niti kada je u pitanju proizvodnja ledenih štapića. Osim alkohola, naime, u njima se nalaze i organski čajevi Odores Silentii koje također možete kupiti u Nuditiju.

Osim ledenih štapića, kako nam je otkrio Eric, još jedan novitet je i Nuditi pop up terasa. Naime, 16. srpnja na terasi Melin bara posluživat će se Nuditi kokteli po promotivnim cijenama od 25 do 30 kuna, što je svakako dobra prilika da isprobate što to ovaj Kanađanin sa zagrebačkom adresom nudi. U slučaju da vam se svidi, uvijek se možete zaputiti u Nuditi po koktele za doma. Birati možete između više od 25 vrsta, a za pola litre morat ćete izdvojiti između 100 i 200 kuna. Za više informacija svakako zapratite Nuditi Facebook stranicu i Instagram profil, a cijelu priču o koktelima Erica Romolocka pročitajte na poveznici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:38