AKO JOŠ NEMATE PLANOVE...

Što kažete na prvomajsko druženje na Sljemenu? Chefovi kuhaju, vi jedete, pijete i uživate u dobroj atmosferi

U bistrou Malo Sljeme i ove se godine za Praznik rada priprema pravo malo slavlje

Ekipa iz bistroa u sklopu planinarskog doma Grafičar i ove godine priprema prvomajsko druženje na Sljemenu, i to uz standardno dobru atmosferu, hranu i hladno piće, kako su najavili. Prošle godine upravo je ovdje druženje povodom Praznika rada bilo veliki hit pa, ako još nemate konkretan dogovor, svakako razmislite o izletu na Sljeme.

Program počinje u 11 sati i najbolje je tamo se zaputiti pješke, odraditi jutarnju tjelovježbu pa se baciti na uživanje u svemu što su organizatori pripremili.

SAZNAJTE VIŠE: PRIČA O MALOM SLJEMENU

image
Marko Jurić

A ŠTO ĆE SE NUDITI?

Na Sljemenu će kuhati gostujući kuhari Zlatko Belužić i Dalibor Karlović, a pripremat će pljeskavice u kajmaku, otkošteni batak-zabatak s grilla, vješalicu punjenu mozzarellom i dimljenom vratinom i teleća rebra u umaku. Uz ova jela, posjetitelji će moći birati i između tri priloga – salate s krumpirom i mahunama, restanog krumpira s dimljenim sirom i povrće sa žara.

image

Chef Zlatko Belužić

Vedran Peteh/Cropix

Naravno, ekipa iz Malog Sljemena, kako nosi naziv bistro u sklopu Grafičara, pripremat će i tradicionalni grah i lovački kotlić.

Za one koji odlazak na Sljeme ne mogu zamisliti bez štrudle, u ponudi su štrudla od jabuke, borovnice i sira, a osim toga, nudit će se i tart od jagode te krostata od bobičastog voća.

image
Marko Jurić

Dodatan plus ovog prvomajskog druženja jest i to da će se cijeli dan prikupljati donacije za paviljon za djecu ‘Sv. Marko Križevčanin‘, u svrhu opremanja paviljona potrebnom opremom pa će tako svi posjetitelji moći donirati sredstva u prostoru restorana. Dakle, roštilj, druženje s ekipom i dobro djelo. Nama zvuči skroz dobra opcija za početak produženog vikenda. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Komentari (2)

Ovaj komentar minimizirao je moderator na stranici

Kada ponovo vidim imena navedenih super kuhara zaobilazim taj ugostiteljski objekt u širokom luku! Hrana ispod prosjeka, a relativno skupa, u odnosu na kvalitetu jako skupa. Čeaš ko da milostinju čekas preko dva sata, totalna neorganizoranost i...

Kada ponovo vidim imena navedenih super kuhara zaobilazim taj ugostiteljski objekt u širokom luku! Hrana ispod prosjeka, a relativno skupa, u odnosu na kvalitetu jako skupa. Čeaš ko da milostinju čekas preko dva sata, totalna neorganizoranost i nesposobnost!

Pročitaj više
Ovaj komentar minimizirao je moderator na stranici

Nakon mise grah i kobase. Ima li šta lipše, Reko bi bađun

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalima društva HANZA MEDIA d.o.o. dopušteno je samo registriranim korisnicima.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu društva HANZA MEDIA d.o.o. te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima.
01. svibanj 2025 16:02