Otkad su otvorili svoj mali Bold. kiosk s burgerima u zagrebačkoj Ilici, odmah preko puta poznatog Regular bara, ekipa predvođena Ivanom Zidarom, Ruđerom Novakom Mikulićem i Augustinom Miletićem, znala je da je napravila hit. Njihove smash burgere gosti su odmah svrstali među najbolje u gradu, a od tada ova ekipa predano radi i smišlja novitete. Jedan od njih svojim su kupcima predstavili nedavno, a u pitanju je kombinacija kebaba i burgera, točnije burger upakiran u tortilju koji su nazvali smash kebabom.
Raspitali smo se o čemu je riječ i saznali kako su na ideju došli zato što je Zidar, inače ime iza brenda Mason burgers&stuff, čiji su burgeri svojevremeno proglašeni najboljima na nekoliko različitih mjesta, ovakav spoj često pripremao kod kuće, ekipi se to svidjelo i odlučili su ga uvrstiti na meni.
Svoj smash kebab rade tako da meso začine harissom i još nekoliko dodataka, razvuku ga preko tortilje, zapeku, a zatim dodaju rajčicu, feta sir i luk po želji. Kako su nam rekli, koriste tortilje brenda La Tortilla, inače hrvatskog proizvođača, o kojem smo također svojevremeno pisali. Smash kebab rade u većoj i manjoj varijanti, i to po cijeni od 9,90, odnosno 11,90 eura.
Osim toga, otkrili su nam i kako uskoro spremaju još noviteta, a jedan od njih također će podrazumijevati sočno meso upakirano u tortilje sa sezonskim dodacima. Zvuči odlično i jedva čekamo probati!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....