PIŠE SAŠA ŠPIRANEC

Što piti ovih blagdana? Ovo su tri izvrsna nova pjenušca na tržištu vrijedna pažnje

 Mads Eneqvist/Unsplash/
Imamo stvarno dobrih pjenušaca, zaključio je naš vinski znalac Saša Špiranec kada je kušao ova tri nova pjenušca s domaće scene

Kad već misliš da si popisao i opisao sve najbolje od pjenušave Hrvatske, pojave se neka vina - čak i ondje gdje bi to najmanje očekivao - koja te poškakljaju po nosu, bljesnu na nepcu i navuku ti osmijeh na lice. Imamo stvarno dobrih pjenušaca!

VINARIJA KOŠUTIĆ

Vinarija Košutić iz Moslavine malo je poznata, a rade karakterna vina najviše kvalitete, prije svega od škrleta i rajnskog rizlinga, ali i drugih sorti poput graševine. Vjerojatno će i u budućnosti ostati tako jer butikna proizvodnja vina, kakvom se oni bave, uvijek će dostajati samo za ograničen broj restorana i pokojeg vinotekara. Proizvodnja pjenušca klasičnom metodom novitet je u njihovoj ponudi, ali već su sa prvim svojim...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:50