ISPROBALI SMO

Svi ovih dana pričaju samo o jednoj čokoladnoj slastici, bolja je od bilo koje bombonjere

Umjesto klasične bombonjere, razmislite da ovih blagdana poklonite simpatičnog čokoladog čovječuljka

Da Dražen Zeljković, koji stoji iza brenda Chozen, zbilja zna što radi s čokoladom, uvjerili smo se još davnih dana, kada smo prvi put probali njegove sjajne čokoladne bombone. A kada se njegovom timu nedavno pridružila Ana Marić, iskusna slastičarka s kojom je za novi broj magazina Dobra hrana pripremio spektakularan desert inspiriran yuzu voćkom, znali smo da nas pod brendom Chozen tek čekaju novi, uzbudljivi i potpuno drugačiji slatkiši. I nismo pogriješili, jer iz njihove male radionice nedavno je izašao gingerman kakvog, sigurni smo, još niste probali.

image
Chozen.hr/

Prilično velik i debeljuškast, napravljen je tako da svaki izgleda drugačije (nikad ne znate hoćete li dobiti nasmijanog, ljutog ili brkatog, kažu iz Chozena), a između slojeva tanke čokolade nalazi se kremasta, u isto vrijeme slatka i blago slankasta kombinacija lješnjaka, čokolade i miksa začina kao što su tonka, vanilija, karamom, klinčić, cimet i đumbir.

Možda najzabavniji dio ovog čovječuljka je razbijanje hrskave čokolade žlicom i uživanje u komadićima na koje bi se trebao razlomiti. Budući da je zasitan, bit će taman dovoljan za dijeljenje između dvije, tri ili četiri osobe, ovisno o tome koliko su veliki ljubitelji čokolade u pitanju. I najvažnije od svega, ovaj čovječuljak bit će daleko zabavniji, simpatičniji i ukusniji poklon od kakve kupovne bombonijere i, sigurni smo, razveselit će onoga kome ćete ga darovati. Naručiti ga možete na službenoj stranici Chozena po cijeni od 21 eura, no želite li biti sigurni da će u vašim rukama biti do Božića, iz Chozena poručuju da po svoj slatki paket svratite na njihovu adresu. Više informacija svakako potražite na njihovom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:32