MEKE I LAGANE

Svi pričaju o kiflicama koje su ‘kao bakine‘, 50 komada košta 40 eura, isprobali smo ih, evo dojmova

Naručili smo paket kiflica brenda Baš te kiflice, iza kojeg stoje prijateljice Mirela i Dejana

Baš te kiflice relativno su novi brend na tržištu i, ubrzo nakon što smo na njihove profile počeli nailaziti na društvenim mrežama, dobili smo nekoliko preporuka da baš te kiflice moramo isprobati i sami. Mnogi su ih prozvali "baš kao bakinima" i "najboljima koje se kod nas mogu kupiti" pa smo i mi odlučili naručiti svoj paket i provjeriti jesu li zbilja toliko dobre.

Baš te kiflice naručuju se u paketu od minimalno 50 komada, a cijena za tu količinu je 40 eura. Mi smo se za prvi put odlučili za praznu varijantu, dok smo posip mogli birati sami. Odlučili smo se na miješani, koji uključuje mak, sezam, kim i krupnu sol.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Osim praznih, Baš te kiflice nude i kiflice punjene pršutom i skutom, cijena za 50 komada je 50 eura, a sve iznad 50, po komadu ćete platiti 90 centi.

Iz Baš te kiflice kažu da kod pripreme koriste brašno s obližnjeg mlina, da njihova peciva nemaju nikakvih posebnih dodataka niti aditiva, rade se ručno i uvijek su svježe pripremljene i pečene. Dostava na području Zagreba za sada je besplatna.

A KAKVI SU NAŠI DOJMOVI?

Ono što smo prvo uočili jest da, nakon što su nam kiflice dostavljene, cijela redakcija zamirisala je po svježe pečenom pecivu. Kiflice dolaze pažljivo upakirane u kartonsku kutiju, srednje su veličine, otprilike kao dlan, meke su i lagane. Nisu nimalo suhe, dovoljno su slane i prilično ukusne.

image
Biljana Blivajs/Cropix

"Ovo su kiflice kakve radi moja mama", rekao nam je jedan od kušača i odmah krenuo tražiti fotografiju maminih kiflica u mobitelu. "Kako dobro mirišu. I tako su mekane", komentirala je druga kušačica. Uglavnom svi koji su ih isprobali bili su više nego zadovoljni pa su, očekivano, uzeli još komad ili dva za poslije.

Kada se preračuna, cijena po kiflici je 80 centi, što i nije malo, ali ako zbilja volite kiflice ili spremate kakvo slavlje, a znate da ih sami nećete stići pripremiti, Baš te kiflice bit će više nego dobra opcija. Naručiti ih možete putem obrasca, poveznica vas čeka na njihovim društvenim mrežama, a naručite li više od 50 praznih komada, cijena će biti 75 centi po komadu.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Više informacija potražite na njihovim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 11:02